Oops...
Slider with alias projectenslider not found.

Project De Heurnsen Tref Aalten

Een mooi project in het buurthuis “De Heurnsen Tref” te Aalten, waar WelApArt goed heeft geluisterd naar de wensen van de klant. De oude verlichting voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd, ze was bv niet energie zuinig en gaf in bepaalde gevallen niet genoeg licht. Het voorstel om open armaturen te gaan gebruiken, LED filament lampen met melkglas en de beginletters van de Heurnsen Tref (HT) er in te verwerken heeft het uiteindelijk gewonnen. Het energie verbruik is door het gebruik van de LED lampen gereduceerd van 1500watt (25x60w) naar 376watt (20x6w & 32x8w) en de verlichting is ook nog eens perfect af te stemmen op alle verschillende activiteiten in de verschillende zalen.

Naast de verlichting hebben we ook nog eens de bar een metamorfose gegeven, in de stijl van de verlichting is ook de bar bovenhang en de kast achter de bar compleet vernieuwd.

WelApArt wil Melvin Navis van klusbedrijf Navis (www.klusbedrijfnavis.nl), Bjorn Gerling van BG maatwerk (www.bg-maatwerk.nl) 3XL Solar Solutions (www.ledvandaag.nl) bedanken voor hun bijdrage in dit project.

Feedback van de klant

“Iedereen is razend enthousiast over het gekozen ontwerp en de mogelijkheid om het licht te kunnen dimmen dan wel volledig te laten schijnen.”