WelApArt, Bodendijk 19 Aalten, Mail: info@welapart.nl, Tel: 0612105714
KvK nr: 63178559, BTW-ID: NL001386989B05

Alle dagen van de week geopend, wel even vooraf een afspraak maken

Het doel van WelApArt

U bent op zoek naar “APARTE” verlichting? Welkom op de website van WelApArt, het adres voor unieke en aparte verlichtingsoplossingen. Ons doel is om samen met u een lichtoplossing te bedenken, aangepast aan uw persoonlijke leefomgeving of leefstijl. Want met uw ideeen in de hand kunnen wij de juiste unieke/aparte verlichting er bij zoeken of maken en niet onbelangrijk, voor een betaalbare prijs!

Met ruim 35 jaar ervaring weten we heel goed wat verlichting met u en uw omgeving kan doen. Verlichting is daarom een zeer belangrijk onderdeel van uw interieur, ook vanuit decoratief oogpunt is het goed om aandacht te besteden aan de verlichting in uw huis. De woonkamer vormt vaak het hart van uw huis, het is de plek in huis waar u met familie en vrienden geniet van de dingen die u leuk vindt om te doen.

Lampen kiezen is zeer moeilijk, maar als u erin slaagt uw kamer op de goede manier te verlichten is het effect groots. De juiste verlichting kiezen is een ware kunst.

Hier hoort zeker de uitstraling van het verlichtingsarmatuur op zich bij, daarom maakt WelApArt deze naar uw eigen idee of verzoek. Of het nu een moderne, landelijke of een industriële vormgeving heeft.

Wanneer u graag zelf fysiek helpt uw eigen armatuur te ontwerpen en te maken, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

GEBINTEN

Naast verlichting heeft WelApArt een houthandel in gebint constructies, we demonteren oude boerderijen en schuren om de gebruikte bouwmaterialen vervolgens voor hergebruik aan te bieden. Denk hierbij aan complete gebintconstructies om een schuur/huis te bouwen, maar ook enkele gebintconstructies voor de bouw van uw overkapping of losse gebinten voor bv reparatie van bestaand gebintwerk. Voor vragen over of een afspraak betreffende gebintwerk aub vooraf bellen met 0612105714

Vraag naar de oneindige mogelijkheden op info@welapart.nl, u zult versteld staan wat allemaal kan en mag.

Wilt u een keer langskomen bel 0612105714 of mail info@welapart.nl even, want we staan 24/7 voor u klaar.

We verheugen ons op uw komst…

Onze partners

Meer mooie webshops/woonwinkels in Aalten, kijk ook eens bij: